Πέμπτη

ΠΡΑΣΣΟΡΥΖΟ



ΥΛΙΚΑ:
3 ΠΡΑΣΣΑ
2 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΜΕΣΑΙΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 κ.γ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
½ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
200-230 ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ Ή ΝΥΧΑΚΙ
½ κ.γ.ΖΑΧΑΡΗ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΣΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.

ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ.(ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ.) ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου