Σάββατο

ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ


ΥΛΙΚΑ:
kgr ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΖΑΚΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ
1 ΖΩΜΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΦΡΕΣΚΟ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
Ή ΑΛΛΙΩΣ 1 ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΑΡΙ
ΕΝΑ ΤΟΥΛΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ: ΚΑΝΕΛΑ,ΜΠΑΧΑΡΙ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΔΑΦΝΕΣ
2 ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 κ.γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 κ.γ. ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΥΤΕΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΟ MULTI ΤΑ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.ΠΕΡΝΑΝΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ,1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ,ΑΣΠΡΟ  ΠΙΠΕΡΙ ,ΠΙΠΕΡΙ  ΚΑΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΝΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ  , ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ  ΨΗΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου