Σάββατο

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑΚΙΑ


  • ΟΡΕΚΤΙΚΟ-ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
Ι ΚΟΥΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
400 γρ.ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ(ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ)
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠ.ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
350 γρ.ΜΠΕΙΚΟΝ
ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΠΙΤΕΣ ΒILLSBURY
ΒΟΥΤΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΟ  ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΤΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200οC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου