Δευτέρα

ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ:
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
10 -12 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1/4 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
3/4 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
3 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ (ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΩΜΟ). ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ.

2 σχόλια: