Σάββατο

ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
½ KGR ΣΠΑΝΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ
1 ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
100 γρ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑ
1κ.σ. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
ΑΛΑΤΙ,ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
4κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:
200 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
70 ml ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
½  ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
4 κ.σ. ΝΕΡΟ
2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
½ κ.γ. ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΑΚΕΡΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ MULTI MEXΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΟ ΜΠΩΛ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΥΡΙ ΕΜΜΕΝΤΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου