Σάββατο

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ


ΥΛΙΚΑ:
4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
2 κ.σ. BALSAMICO
2 κ.σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
2 κ.σ. ΧΥΜΟ ΛΑΙΜ
2 κ.σ. ΜΕΛΙ
1 κ.σ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
12 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
½ ΚΟΥΠΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΚΟΦΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΑΙΜ,ΤΟ ΜΕΛΙ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΟ ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΓΑΝΙ-ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ , ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ Ή ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΦΛΟΥΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου