Δευτέρα

SALTSA ΑΠΟ ΜΥΡΤΙΛΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜ


ΥΛΙΚΑ:
2 ½ ΚΟΥΠΕΣ ΜΥΡΤΙΛΑ (BLUEBERRY)
6 ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ JALAPENO Ή 6 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ
½ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
½ ΚΟΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
3 Κ.Σ ΧΥΜΟ ΛΑΙΜ
½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
½ ΚΟΥΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
½ Κ.Γ . ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1/3 ΚΟΥΠΑ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜULTI 2 ΚΟΥΠΕΣ ΜΥΡΤΙΛΑ ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΟΥΡΕ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΑΙΜ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΙΣ JALAPENO ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ,ΤΟΝ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΥΡΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ JALAPENO ΨΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΨΤΕ ΤΕΣ .
ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΜΥΡΤΙΛΑ.ΣΕ ΟΜΩΝΥΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου