Πέμπτη

ΚΟΤΣΙ ΜΕ 10 ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ


YΛΙΚΑ:
  • 5 χοιρινά κότσια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • πάπρικα γλυκιά
  • κάρυ
  • θρούμπι
  • εστραγκόν
  • τζίντζερ
  • γλυκάνισο σε σπόρους
  • μαραθόσπορος
  • τσίλι μέτριο
  • Μουστάρδα
  • 1 κουτί μεγάλο μαύρη μπύρα
  • Αλουμινόχαρτο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Παίρνουμε ένα-ένα τα κότσια και αφού τα αλείψουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα το καθένα τους βάζουμε τα παραπάνω μπαχαρικά από λίγο εκτός της μπύρας. Κλείνουμε σε ατομικά πακετάκια αλουμινόχαρτου το κάθε ένα ξεχωριστά. Βάζουμε τα κότσια σε ένα ταψί ρίχνουμε και τη μπύρα και ένα μπρίκι νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 για 3,5 με 4 ώρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε άλλα 2 μπρίκια νερό. Παρακολουθούμε να μη μείνουν στεγνά από υγρό. Μπορούμε να πάρουμε μουστάρδα με μέλι και βαλσάμικο.
                                                                    BY FOOD AND SECRETS
www.foodandsecrets.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου