ΥΛΙΚΑ:
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1κγ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΞΕΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200ο ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ: ΚΡΕΑΣ ΨΗΤΟ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου