Δευτέρα

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ


ΥΛΙΚΑ
·         1 ½ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
·         ¼ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
·         5 – 6 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΦΕΤΕΣ
·         2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
·         1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
·         1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
·         1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
·         ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΟΝΙΑΚ
·         ¼ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ
·         2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΤΙΜΕΖΙ Ή ΜΕΛΙ
·         1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
·         3 – 4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
·         1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
·         ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΦΟΥ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ, ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΛΩΣΟΥΝ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙ, ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΔΙ, ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ.
                                                                                    BY FOOD AND SECRETS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου