ΥΛΙΚΑ:
ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ
ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΑΠΟ:
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΠΡΙΚΑ
ΛΑΔΙ
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ.ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΓΟ - ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.
ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ
ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΑΠΟ:
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΠΡΙΚΑ
ΛΑΔΙ
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ.ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΓΟ - ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου