Πέμπτη

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ



ΥΛΙΚΑ:
2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΕ
4 ΜΕΣΑΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΕ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
2 κ.γ. ΠΕΛΤΕ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΘΥΜΑΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΘΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΓΕΜΙΣΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200ο ΓΙΑ 30-40΄ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ Ή ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου