ΥΛΙΚΑ:
12-13 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
500 γρ. ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (GOUDA , KERRYGOLD κτλ.)
200γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
500-700 γρ ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΙΤΕΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 35-45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200ο.
12-13 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
500 γρ. ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (GOUDA , KERRYGOLD κτλ.)
200γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
500-700 γρ ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΙΤΕΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 35-45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200ο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου