Να θυμάστε ότι δεν πετάμε τίποτα
Κρασί: Το βάζουμε σε παγοθήκες για να το χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα.
Πιπεριές: Τις κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη
Τοματοπελτέ: Βάζουμε λάδι και τον διατηρούμε στο ψυγείο.
Λεμόνια: Τα στίβουμε και το κάνουμε όπως και το κρασί.
Κρασί: Το βάζουμε σε παγοθήκες για να το χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα.
Πιπεριές: Τις κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη
Τοματοπελτέ: Βάζουμε λάδι και τον διατηρούμε στο ψυγείο.
Λεμόνια: Τα στίβουμε και το κάνουμε όπως και το κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου