Πέμπτη

ΣΑΛΑΤΑ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ


ΥΛΙΚΑ:
1-2 ΠΕΠΟΝΙΑ
ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙ
10 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ .ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου