Υλικά:
2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
1κ.γ. μουστάρδα Dijon
¼ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χοντρο αλατι και πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και σερβιρουμε.
2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
1κ.γ. μουστάρδα Dijon
¼ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χοντρο αλατι και πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου