Σάββατο

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΟΥΦΛΕ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
150 γρ. ΤΥΡΙ GOUDA
150 γρ. EMENTAL
150 γρ. ΚΑΣΕΡΙ
10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
   ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ (να μην μαλακώσει πολυ). ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΥΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 180οC. ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΨΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 220οC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου