Τετάρτη

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ,ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
300 ΓΡ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ
200 ΓΡ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΔΑΡΑ
2-3 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΖΩΜΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ
ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ
ΣΚΟΡΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑL DENTE ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου