Σάββατο

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
4 ΑΥΓΑ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
10 ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ  ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΟΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ.ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου