Σάββατο

ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ


ΥΛΙΚΑ:
900 γρ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ
1300 ml ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1 ½ κ.γ. ΚΑΡΥ
ΑΛΑΤΙ- ΠΙΠΕΡΙ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:       
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΞΕΡ Ή ΣΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΜULTI ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΩΜΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΖΩΜΟ.ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου