ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. ΧΤΕΣΙΝΟ ΨΩΜΙ Ή ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΣΠΡΕΙ
4 κ.σ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΡΙΓΑΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
250 γρ. ΧΤΕΣΙΝΟ ΨΩΜΙ Ή ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΣΠΡΕΙ
4 κ.σ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΡΙΓΑΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου