Σάββατο

ΚΡΟΥΤΟΝ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ



ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΕ ΣΟΥΠΑ Ή ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
ΥΛΙΚΑ:
4 ΦΕΤΕΣ  ΨΩΜΙ
3-4  ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 γρ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ.ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΩ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ.ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΖΩ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ (ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου