Σάββατο

ΤΑΡΤΑ ΤΥΡΙΩΝ


ΥΛΙΚΑ:
ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ
400 ΓΡ.ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΕΤΑ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΜΕΓ.ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200ml
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ «ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ». ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΜΥΡΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180o C ΓΙΑ 45-60 ΛΕΠΤΑ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΑΡΕΙ, ΣΠΑΝΑΚΙ ,ΜΠΕΙΚΟΝ ,ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου