Σάββατο

ΤΥΝΗΣΙΑΚΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΥΛΙΚΑ:
4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΦΡΕΣΚΟΣΤΥΜΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
3 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
2 κ.σ.ΒΑΣΙΛΙΚΟ
¼ κ.σ. ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180ο C  ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου