Σάββατο

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ LEMONGRASS


YΛΙΚΑ:
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ
1 ½ κ.σ. ΜΕΛΙ
3 κ.σ. ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ (SOY SAUCE)
2 κ.σ. LEMONGRASS ΠΑΣΤΑ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3 κ.σ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ
1 ½ κ.σ. ΣΟΥΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΓΙΑ . ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΤΕΙ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ WOK KAI BAZOYME TO ΛΑΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ LEMONGRASS ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ.ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ .ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.ΜΟΛΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -5 ΛΕΠΤΑ- ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου