Δευτέρα

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ


ΥΛΙΚΑ:
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
3 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
ΑΡΚΕΤΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΘΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΙΝΟΥΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου