Δευτέρα

ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΥΛΙΚΑ:
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΠΡΑΣΟ
ΚΑΡΟΤΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΝΤΟΜΑΤΑ
ΣΕΛΙΝΟ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΦΙΝΟΚΙΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ).ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ   ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ  ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΡΚΕΤΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ.ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1/3 ΥΓΡΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ  ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΜΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Ή ΜΕ ΤΟ ΒΕΜΑR.ANAKATEYOYME TO MIΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΨΥΧΘΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου