Δευτέρα

ΖΩΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΥΛΙΚΑ:
ΚΟΚΚΑΛΑ ΩΜΑ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΡΟΤΑ
ΣΕΛΙΝΟ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
ΔΑΦΝΕΣ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ).ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ , ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΡΚΕΤΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ.ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1/3 ΥΓΡΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΜΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Ή ΜΕ ΤΟ ΒΕΜΑR.ANAKATEYOYME TO MIΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΨΥΧΘΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ π.χ. ΡΙΖΟΤΟ, ΣΟΥΠΕΣ,ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου