Σάββατο

ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ


ΟΡΕΚΤΙΚΟ-ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ-ΖΥΜΑΡΙΚΟ
ΥΛΙΚΑ:
2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΝΙΟΚΙ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
4 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
¼ ΦΛΥΤΖ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ
4 κ.σ. ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1κ.σ. ΚΑΠΠΑΡΗ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΟΚΙ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ,ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ,ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΙΟΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου