Κυριακή

ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ


ΥΛΙΚΑ
200 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
300 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
75 Γ. ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 52% ΚΑΚΑΟ
2 Κ.Σ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
4-5 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ   ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 16 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ , ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ. ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ.  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.  ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΙ.  ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΠΟΥΔΡΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ –ΠΟΥΔΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ  ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ.ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ . ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΚΟΒΟΥΜΕ  ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου