Κυριακή

KEHK ΚΑΡΟΤΟΥ


ΥΛΙΚΑ:
2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΙΚΗΣ)
3 ΑΥΓΑ
1 ½ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ
1 ½ ΚΟΥΠΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 κ.γ. ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 κ.γ. ΣΟΔΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
5 ΚΑΡΟΤΑ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ,ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160ο C ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ
155γρ ΒΙΤΑΜ
1 ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ 250 γρ
¾ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ½ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΕΡΩΤΟ.

                                       ΛΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου