Δευτέρα

Ντιπ ελληνικό με λιαστή ντομάτα


ΥΛΙΚΑ:
4-5 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1 Κ.Γ.ΚΑΠΠΑΡΗ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΤΙΚΙ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΕΤΑ
¼ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΡΙΓΑΝΗ
Ψιλοκόψτε τις 4 λιαστές ντομάτες, 1 κουταλιά κάπαρη, τρίψτε 1 σκελίδα σκόρδο και ανακατέψτε τα με 1 φλιτζάνι κατίκι ή μαλακιά φέτα, λίγη ρίγανη, ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο και λίγο ψιλκομμένο μαϊντανό. Σερβίρετε το ντιπ με ψημένο  ψωμί, με κριτσίνια ή με τριγωνάκια από ελληνικές πίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου