Δευτέρα

ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ


ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ 330 ml
3 Κ.Σ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 Κ.Σ.ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΡΙΓΑΝΗ
3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ \ΠΙΠΕΡΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180Οc ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ «ΔΕΝΟΥΜΕ» ΜΕ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου