Σάββατο

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
3 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%
1 ΑΥΓΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΕΜΑΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 κ.σ. ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΑΥΡΟ
1 κ.γ. ΚΥΜΙΝΟ
1 κ.γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΕΙΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΠΛΕΝΟΥΜΕ, ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΟΥΚΙΑΣ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΚΥΜΙΝΟ,ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ Ή ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ SAUCE:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ Ι ΦΛΥΤΖΑΝΙ BALSAMIKO ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BEEMER ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ.
                                                               
                                                                      ΛΙΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου