Κυριακή

FLAN ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

MEΞΙΚΑΝΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ.

ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
120 ml ΓΑΛΑ
6 ΑΥΓΑ
50 γρ ΦΡΕΣΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ  175ο C.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ .ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 4-5 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου