Σάββατο

SAMOSAS


ΙΝΔΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΟΡΕΚΤΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ:
kgr  ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ½ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ – ½ ΧΟΙΡΙΝΟ)
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 κ.γ. ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 κ.γ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 κ.γ. ΚΑΡΥ
1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ
½  κ.γ. ΚΥΜΙΝΟ
½  κ.γ.ΤΣΙΛΙ ΣΚΟΝΗ
4 κ.σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
2 κ.σ. ΚΟΛΛΙΑΝΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ  ΓΙΑ ΠΙΤΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ .ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ,ΤΟ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΙ. ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΓΩΝΑ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
ΜΕ S/C ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου