Σάββατο

PIZZA AL PESTO ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ

YΛΙΚΑ:
1 ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΕΤΟΙΜΗ
½ ΠΟΥΜΑΡΟ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΜΟZZARELAKIA MIKΡΑ
3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
3 κ.σ. ΠΕΣΤΟ ΣΑΛΤΣΑ
300 γρ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΟΖΖΑΡΕLA
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΟΖΖΑΡΕΛΑ .ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ .ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΖΖΑΡΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ.ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180ο C MEXΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ Η ΖΥΜΗ.ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου