Παρασκευή

ΦΩΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΣΟΡΙΘΟ

ΥΛΙΚΑ:
ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ
350 γρ. ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΜΕΣΑΙΑ ΤΣΟΡΙΘΟ (ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
150 γρ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
300 γρ ΤΣΕΝΤΑΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
200 ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ.ΟΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΡΙΘΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ. ΑΛΑΤΩΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΩΛΙΕΣ. ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΣΕΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΧ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200ο ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου