ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε το κότσι από το δέρμα και το λίπος, το πλένουμε και το στεγνώνουμε καλά.Βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα το σκόρδο και το πιπέρι να τσιγαριστούν χωρίς λάδι, ίσα ίσα να βγάλουν τα αρώματά τους.Χωρίς να προσθέσουμε λάδι βάζουμε το κότσι να τσιγαριστεί από όλες τις πλευρές στην κατσαρόλα και αφού το ροδίσουμε αφαιρούμε το σκόρδο και το πιπέρι από την κατσαρόλα.Περιχύνουμε το κότσι με το χυμό λεμονιού, το μέλι, το λευκό κρασί, τη σόγια και το ρόδι. Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να χωρίσει το κρέας από το κόκαλο (περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά).Αν χρειαστεί υγρά στο ενδιάμεσο προσθέτουμε χυμό από ρόδι. Σερβίρουμε ιδανικά με μουστάρδα με μέλι και συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου και ρύζι στον ατμό. |
Η μαγειρική ήταν πάντα μέρος της καθημερινότητάς μας. Εδώ λοιπόν θα ανακαλύψουμε μαζί όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα μυστικά που θα κάνουν τον ουρανίσκο σας να αφεθεί στις γεύσεις και τις μυρωδιές της Ελλάδος.
Τετάρτη
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ME ΡΟΔΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου