Πέμπτη

Η ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ


ΥΛΙΚΑ:
½ ΜΕΡΙΔΑ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΜΑΡΟΥΛΙ
½ ΜΕΣΑΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΑΓΓΟΥΡΙ
1 ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ:
ΝΤΟΜΑΤΑ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΚΑΡΟΤΟ
ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ:3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,1κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΡΙΓΑΝΗ,
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΝ ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ  ΤΟ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου