Κυριακή

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ



ΥΛΙΚΑ:
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ (1/2 ΚΙΛΟ)
1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΠΡΑΣΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 lt ΖΩΜΟ
2 κ.σ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
4 κ.σ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
1 φλ.τσαγιου ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΠΛΕΝΟΥΜΕ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ  ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΛΕΣ.ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ,ΤΟ ΠΡΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ.ΜΟΛΙΣ ΓΛΑΣΑΡΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΑΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ Ή ΖΩΜΟ Ή ΚΡΑΣΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ .ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΡΙ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου