Τετάρτη

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ CURRY

ΥΛΙΚΑ:
3 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
250 γρ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1κ.σ. ΠΕΛΤΕ
2κ.σ. CURRY
2κ.σ.ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΜΟΛΙΣ "ΞΑΝΘΙΝΕΙ" ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ CURRY ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΕ 200 ml ΝΕΡΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ .
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου