Σάββατο

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
6 ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΛΥΜΕΝΕΣ
250 γρ. ΜΠΕΙΚΟΝ
300 γρ. ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΠΙΛΟΓΗΣ:ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ (ΧΑΒΑΝΕΡΟΣ), ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ,ΠΑΡΙΖΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ.ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ,ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΨΙΧΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ .ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ .ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΝΤΑΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ .ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΥΡΙ.ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200ο C ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΟΨΗΘΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου