0ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. ΠΕΝΝΕΣ
1/2 ΚΟΝΣΕΡΒΑ BABY AΡΑΚΑ
200 γρ. ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
100 γρ.ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΑL DENTE. ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ.ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1)ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ.
2)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ .
500 γρ. ΠΕΝΝΕΣ
1/2 ΚΟΝΣΕΡΒΑ BABY AΡΑΚΑ
200 γρ. ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
100 γρ.ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΑL DENTE. ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ.ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1)ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ.
2)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου