Σάββατο

ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 ΣΤΗΘΗ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
¼ Κ.Γ. ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΨΙΧΑ ΨΩΜΙΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
¼ Κ.Γ. ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200o C.ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙ.
ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, Ή ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου