Σάββατο

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΑΛΑ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ


ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. ΠΕΝΝΕΣ
200 γρ. ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1/2 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1/2 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 γρ. ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.       ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ.
2.       ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΡΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ
3.       ΣΕ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.
4.       ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200ο C ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου