Σάββατο

ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕ 
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕ
500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ)
ΑΝΙΘΟΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ.
ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΙΛΟΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ .ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΔΩΣΕΤΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΦΑΚΕΛΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΡΙΧΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180o C ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου