Σάββατο

ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ


ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
KGR ΠΑΤΑΤΕΣ
4 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
½ ΦΛΙΤΖ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΔΟ ΨΗΜΕΝΟ
3-4 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΘΥΜΑΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 50 λέπτα με 1 ώρα. Τις σουρώνουμε ,τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε το κρύο βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε με το σύρμα. Μόλις είναι έτοιμος προσθέτουμε την ψίχα από το ψημένο σκόρδο και το ψιλοκομμένο θυμάρι και ανακατεύουμε καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου