Σάββατο

ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ:
1200 γρ. ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ
1/3 ΚΟΥΠΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
1/3 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 κ.γ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ
100 γρ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΣΕΝΤΑΡ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 45-55 ΛΕΠΤΑ.ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΙΓΜΑ.ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ.
ΙΔΑΝΙΚΟ: ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ,ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ, ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ  Α  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ  ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου