Δευτέρα

DRESSING ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ


ΥΛΙΚΑ:
3 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
100 γρ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΕΓΩ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΡΑΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου